lørdag 25. august 2012

Effektiv dag!

oi oi..
der var det to mnd gitt, har hatt mange på besøk her i det siste så redigering og ungan har blitt prioritert..:)

Oppi alt prøve æ å finn ei bra plattform for blogg og hjemmeside med mulighet til album for kundene. Bruker bludmain nu, den er ikke opptimal.Å null kundeservice fra dem. Nu når æ har begynnt lete etter nye, ser æ at det finnes så mange å velge mellom der ute. Så må lese mæ opp på hva som er bra til mitt bruk. Det er viktig at den nye hjemme siden, kan leses på tlf og pad. Siden det er flere å flere som bruker det til å surfe med..

Har en testutgave nu i 14 dager, av en hjemmeside der kunden også kan bestille bilder og bildeprodukter.Det er jo greit for de som vil det, men i tilegg kan de kjøpe filene å laste de ned i fullformat fra sitt album. Ingen cd eller usbpenn trengs å brukes lengre..

På den "ordentlige" jobben, skjer det å litt for tiden så det er mye å henge fingrene i over alt.
Torsdag den 30 august kommer den nye katalogen med 1000 nye produkter. Så vi har litt varer å bygge inn. Det er mange fine,lure og nyttige ting der!
Her er en super ting for dere makronbakere, eggseparator til bare 69kr og makronform 129kr Og for dere i Narvik så finner dere den på hylle B26 sån ca :)
Eggseparator    MakronformKom innom å få en ny katalog på torsdag vel!
Vi har også masse produkter på salg:) Så her kan det gjøres kupp!
Det var dagens reklame for Clas:)

Har hadd en meget effektiv formiddag i dag, ungene ville være hjemme å leke på rommet med lekene sine.(har skjedd så mye i det siste, så var på tide med en HEL dag hjemme)
Så da var det duket for redigering på høyt plan, tre album er nå klare til forventningsfulle foreldre:) 

Her er noen blder av det siste besøket


 Ha ei fortsatt fin helg, håpe æ stikk innom her før det går to mnd... hihi:)

1 kommentar:

Lykke i mitt hjerterom sa...

Flotte bilder du tar.
Ha en fin søndag
- Christina